ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii au descins la ex-procurorului șef al PCCOCS

18:35 | 15.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Procuratura Anticorupție a anunțat că angajații săi au descins astăzi la ex-procurorul șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale /PCCOCS/, care este vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în urma perchezițiilor efectuate azi, de către procurorii anticorupție au fost ridicate mai multe documente, înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, conținutul cărora urmează a fi verificat în cadrul urmăririi penale.

Urmărirea penală în cazul fostului șef PCCOCS a fost începută la 4 noiembrie 2021, în temeiul unei bănuieli rezonabile de comiterea infracțiunii prevăzută de art.330/2 alin.(2) din Codul penal, pe faptul îmbogățirii ilicite.

În privința ex-procurorului șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale nu a fost aplicată nici o măsură procesuală de constrângere.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!