ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procesul de votare la Bălți decurge în regim normal

15:19 | 19.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. În municipiul Bălți au votat, până la ora 15.00 a zilei de astăzi, aproximativ 6 300 de persoane iar procesul electoral se desfășoară în regim normal, transmite MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală a anunțat că în mun. Bălți, unde are loc turul doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar, procesul electoral are loc fără abateri.

Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul General al Poliției, până la ora 15.00 nu au fost înregistrate încălcări/incidente electorale.

În același timp, autoritatea electorală a specificat că reprezentanții organelor de menținere a ordinii publice au organizat măsuri de asigurare şi menţinere a ordinii şi a securității în raza de 100 m de la secția de votare.

Până la ora 15:00, dreptul la vot și l-au exercitat 6 340 de persoane (6,21%).

img21009767

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!