ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției Proprietății Publice

15:33 | 22.12.2021 Categorie: Comunicate

Eugeniu Cozonac, de Ziua Energeticianului: „Cinstim astăzi profesiile fără de care orice formă de manifestare a vieții ar fi imposibilă”

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. În fiecare an, din 2003 încoace, pe 22 decembrie este marcată Ziua Energeticianului. Cinstim astăzi una din cele mai importante profesii, fără de care orice formă de manifestare a vieţii economice și sociale a cetățenilor ar fi practic imposibilă. 

Ziua de astăzi este dedicată acelor oameni vitali, aflați mereu în prima linie, care prin munca lor neobosită, altruistă și cu adevărat eroică garantează securitatea energetică și stabilitatea economică a țării.

Generații întregi de energeticieni au contribuit la crearea și dezvoltarea industriei termoenergetice naționale, de care depinde în cea mai mare parte funcționarea neîntreruptă a tuturor instituțiilor, uzinelor, telefoniei, transportului etc. Dar cel mai important, datorită lucrătorilor din industria de generare, transport și vânzare a energiei electrice și termice, noi avem căldură și apă în casele noastre. 

Stimați energeticieni, 

Vă îndemn să vă păstrați entuziasmul și de acum încolo, iar eforturile pe care le depuneți zilnic și munca grea pe care o faceți cu multă responsabilitate, să vă fie răsplătită la justa valoare. Vă doresc multă sănătate, fericire, prosperitate, mult succes și noi realizări remarcabile! 

La mulți ani energici, tuturor oamenilor care-și dedică viața acestui domeniu! 

Cu respect, 
Eugeniu Cozonac
director general Agenția Proprietății Publice 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!