ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii de frontieră vor activa în regim sporit și în următoarea perioadă

16:06 | 04.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/. Polițiștii de frontieră vor activa în regim sporit și în următoarele zile, când în mod obișnuit crește numărul de traversări pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi într-un briefing de către șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, tradițional, după sărbătorile de iarnă se așteaptă o majorare a numărului de traversări pe sensul de ieșire din țară. La cele mai tranzitate puncte, cum sunt Leușeni, Sculeni, Criva, Otaci, dar și Aeroportul Internațional Chișinău se va munci mai intens.

Oficialul a recomandat călătorilor să se informeze despre situația la hotar înainte de a porni la drum și să verifice traficul în punctele de trecere dar și lista necesară de documente. El a îndemnat șoferii să opteze pentru punctele de trecere situate în apropiere, precum Sculeni, Costești, Briceni sau Larga.

Conform sursei citate, circa 700 de polițiști de frontieră au muncit în noaptea de Revelion. În cele două zile de odihnă au fost înregistrate peste 114 mii de traversări ale hotarului.

Foto: Poliția de Frontieră

img22000050

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!