ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri în valoare de 1,75 mln de lei au fost sechestrate de ARBI

10:22 | 10.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat săptămâna trecută sechestru pe bunuri în valoare de circa 1,75 milioane de lei. Printre acestea se numără 2 încăperi locative și 3 mijloace de transport, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, săptămâna trecută Direcţia analitică a CNA a efectuat 2 analize operaţionale pe cauze penale, alte 31 fiind în curs de elaborare. Direcţia legislaţie a întocmit expertiza anticorupţie pe marginea a 10 proiecte de acte normative şi a elaborat 12 avize.

Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfăşurat o instruire la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. De asemenea, au fost eliberate 68 de caziere de integritate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!