ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de peste 4,5 mln de lei au fost sechestrate de ARBI în ultima săptămână

09:32 | 17.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Săptămâna trecută, Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a CNA a pus sub sechestru mai multe bunuri, în valoare totală de peste 4,5 milioane de lei, în baza delegațiilor procurorilor, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, printre bunurile sechestrate se numără conturi bancare, mijloace de transport, încăperi locative, terenuri agricole, capital social și numerar.

În aceeași perioadă, Direcţia analitică a instituției a finalizat 3 analize operaționale și a inițiat 3 analize noi, Direcţia legislaţie a întocmit 11 rapoarte de expertiză pe acte normative și a remis autorilor 11 avize. De asemenea, au fost eliberate 134 de caziere de integritate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!