ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe traseele din țară circulația se desfășoară în condiții de iarnă

09:18 | 20.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, pe parcursul nopții de 20 ianuarie, lucrări de întreținere a drumurilor au avut loc în mai multe raioane. În zonele Nord și Centru s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost antrenate 10 utilaje speciale și 16 muncitori care au împrăștiat peste 52 de tone de material antiderapant.

În context, Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere și să își doteze autovehiculele cu pneuri corespunzătoare. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, șoferii pot suna la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!