ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul României

12:18 | 21.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a discutat aspecte referitoare la problematica transnistreană cu Ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ioniță, care a transmis felicitări cu prilejul învestirii în poziția de membru al Guvernului responsabil de realizarea politicilor pentru reintegrarea țării, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul Oleg Serebrian a enunțat prioritățile curente în implementarea politicilor de reintegrare și în promovarea procesului de reglementare și a relevat abordările de principiu ale Chișinăului în acest sens.

Oficialii și-au exprimat deschiderea plenară pentru a dezvolta o cooperare fructuoasă și a diversifica formele de asistență în varii domenii de interes comun.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22000443

img22000443

img22000443

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!