ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

S-au stabilit meciurile din sferturile de finală ale Cupei Africii la fotbal

09:36 | 27.01.2022 Categorie: Sport

Yaounde, 27 ian. /MOLDPRES/. Egipt și Guineea Ecuatorială s-au calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Africii, după loviturile de departajare. Competiția se desfășoară în capitala Camerunului, Yaounde, relatează MOLDPRES cu referire la Sport.ro

Guineea Ecuatorială s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a trecut, miercuri, de Mali, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 0-0.

Guineea Ecuatorială s-a impus cu 6-5, după opt serii de penaltiuri. 

Într-un alt meci, Egiptul a învins Coasta de Fildeş, tot după executarea loviturilor de departajare, scor 5-4. După 120 de minute, scorul a fost acelaşi, 0-0.

La penaltiuri, doar fundaşul Eric Bailly (Manchester United) a ratat. Lovitura de la 11 metri care a consfinţit calificarea "faraonilor" a fost transformată de Mohamed Salah (Liverpool).

Meciurile din sferturi se vor desfășura după următorul program:

Burkina Faso - Tunisia (29 ianuarie);

Senegal - Guineea Ecuatorială (30 ianuarie);

Gambia - Camerun (29 ianuarie);

Egipt - Maroc (30 ianuarie).

img22000585

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!