ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumurile din țară sunt accesibile în condiții de iarnă

08:59 | 01.02.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Pe parcursul nopții de azi, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA "Drumuri”. În zona Centru s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, iar în zonele Nord și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare, transmite MOLDPRES.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), în procesul tehnologic au fost antrenate două utilaje speciale, fiind presărate 2,5 tone de material antiderapant. „În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale”, indică ASD.

Conform meteorologilor, în următoarele zile vremea se va încălzi puţin, temperatura ajungând ziua până la 7 grade Celsius. Noaptea, termometrele vor indica între 0 şi 7 grade de ger. Marţi, 1 februarie, în sud se așteaptă lapoviță. 

Foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!