ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a discutat cu Ambasadorul Franței

18:27 | 04.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian l-a primit în vizită pe Ambasadorul Franței în Republica Moldova Graham Paul, informează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cursul discuției oficialii au abordat un spectru larg de subiecte cu privire la procesul de reglementare transnistreană în contextul geopolitic regional actual și perspectivele de avansare a dialogului în cadrul formatelor existente de negocieri. 

Vicepremierul a apreciat relațiile bilaterale moldo-franceze, menționând că țara noastră își reiterează atașamentul față de cultura și valorile francofone.

De asemenea, a fost exprimată dorința de consolidare a cadrului de cooperare dintre cele două țări pe diverse domenii de interes reciproc. 

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22001694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!