ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În centrele de plasament al refugiaților din capitală există un deficit mare de lenjerie de pat

11:09 | 07.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Centrele de plasament al refugiaților din capitală au nevoie de 15 mii de seturi de lenjerie de pat, 11 mii de plăpumi și 12 mii de perne, transmite MOLDPRES.

Șeful Direcției generale economie, comerț și turism a Consiliului Municipal Chișinău, Roman Vitiuc, a declarat astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității, că autoritățile locale împreună cu reprezentanți ai HoReCa asigură hrana caldă de trei ori pe zi în șapte centre de plasament. În celelalte centre se asigură hrana rece.

Vitiuc a afirmat că principala necesitate a centrelor de plasament ține de lenjerie de pat, fiind necesare 15 mii de seturi de lenjerie de pat, 11 mii de plăpumi și 12 mii de perne.

Oficialul a specificat că cererea a fost înaintată instituțiilor internaționale de protecție a refugiaților și că se așteaptă răspuns.

Foto: facebook.com

img22001742

img22001742

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!