ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina

10:30 | 17.03.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Ședința de astăzi a Legislativului Republicii Moldova a început cu un minut de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina, comunică MOLDPRES.

”Cel mai tragic este că războiul aduce jertfe de oameni nevinovați. Poporul nostru întotdeauna a fost și va fi alături de cei care sunt în nenorocire. Urmărim cu mare atenție, cu îngrijorare și cu durere în suflet ceea ce se întâmplă în Ucraina și vom face tot ce putem, ca țară, ca oameni, să ajutăm sinistrații”, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu.

Potrivit statisticilor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova s-au refugiat aproape 400 de mii de ucraineni, dintre care peste 100 de mii rămân pentru moment pe teritoriul țării noastre.

 

img22002018

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!