ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal de Stat a lansat un nou serviciu on-line

10:45 | 11.04.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a lansat astăzi pe pagina-web sa oficială serviciul „Fișa imobilului”, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, noul serviciu reprezintă un instrument de informare cu privire la bunurile imobile şi valoarea calculată a impozitului pentru fiecare bun imobil în parte, precum și informația aferentă impozitului pe avere.

Printre funcționalitățile oferite de serviciul menționat se numără: generarea avizului de plată la impozitul pe bunurile imobiliare/ impozitului pe avere, vizualizarea sumei impozitului ce urmează a fi achitat și imprimarea avizului de plată.

Serviciul este accesibil persoanelor deținătoare de semnătură electronică/ mobilă și poate fi accesat pe portalul www.sfs.md, rubrica Servicii, compartimentul Persoane fizice.

img22002728

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!