ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:28 | 13.04.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Andrei Chistol în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi, Igor Vîlcu a fost destituit din postul de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Tot azi, miniştrii au votat pentru numirea Alionei Ţurcanu în calitate de membru al Comisiei de Certificare.

De asemenea, Guvernul a aprobat rechemarea lui Serghei Mihov din funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al Republicii Moldova în Lituania. La aceeași şedinţă, membrii Executivului au votat pentru numirea prin cumul a ambasadorilor ţării noastre în Algeria, Tunisia, Muntenegru şi Kîrgîzstan. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!