ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Paștele Blajinilor, spre Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău va circula mai mult transport public

13:44 | 28.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Autoritățile locale din Chișinău au anunțat că de Paștele Blajinilor va fi organizat transport public, din preajma Circului, ruta D și alte linii, pentru deplasarea cetățenilor la Cimitirul „Sfântul Lazăr”, strada Doina. În total, vor circula 70 de unități de transport, transmite MOLDPRES.

De asemenea, pentru menținerea ordinii publice, angajații poliției și ai trupelor de carabinieri vor patrula în cimitire și vor fi prezenți la îmbarcarea/debarcarea pasagerilor în/din transportul public.

Totodată, în contextul în care transportul privat are restricții de circulație în cimitire, vor fi organizate locuri de parcare pentru transportul privat, pe teritoriile gestionate de agenții economici din preajmă.

La intrările principale în Cimitirul „Sfântul Lazăr” vor fi amplasate echipaje medicale pentru acordarea asistenței urgente.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!