ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bulgaria recomandă cetățenilor săi să părăsească teritoriul Republicii Moldova

18:16 | 28.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 28 apr. /MOLDPRES/. Într-o notă publicată pe site-ul Ministerul Afacerilor Externe al Bulgariei, autoritățile de la Sofia recomandă cetățenilor bulgari să părăsească teritoriul Republicii Moldova și să se abțină de la călătorii în țara noastră, comunică MOLDPRES.

Pe pagina web a ministerului scrie că „având în vedere situația complicată, facem apel la compatrioții noștri să se abțină de la orice călătorie în Republica Moldova. Recomandăm cetățenilor bulgari care se află pe teritoriul Republicii Moldova să părăsească țara”.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova nu a venit încă cu o reacție la acest subiect.

img22003252

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!