ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de trei ani a fost salvat după ce a rămas prins între blocurile a două transformatoare

09:14 | 05.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 mai. /MOLDPRES/. Un copil de trei ani din capitală a fost salvat aseară de angajații IGSU după ce a rămas prins între blocurile a două transformatoare, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a avut loc într-o curte de pe bulevardul Traian din municipiul Chișinău. Conform primelor informații, băiatul ar fi căzut de pe acoperiș în spațiul dintre cele două blocuri cu înălțimea de peste 5 metri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:55.

La fața locului au intervenit trei echipe de salvatori. Misiunea angajaților IGSU a fost una dificilă întrucât lățimea spațiului în care a căzut micuțul era de doar 20 de centimetri. Alpiniștii Inspectoratului au coborât între cele două blocuri și au efectuat acțiuni de descarcerare. Ei au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a reuși să extragă micuțul în siguranță.

La ora 21:09 micuțul a fost deblocat și transmis unui echipaj medical, care după primele investigații a stabilit că copilul nu a avut de suferit, iar viața acestuia este în afara oricărui pericol. În prezent micuțul este sub supravegherea părinților.

Circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

Foto: IGSU

img22003390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!