ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Muzeul din Leova găzduiește expoziția pictorului Alexandru Bulat

08:42 | 12.05.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Muzeul de Istorie și Etnografie Leova în parteneriat cu Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Cimișlia au vernisat o expoziție de lucrări cu genericul „Melancolie”, semnată de pictorul cimișlian Alexandru Bulat, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

„Picturile și figurile, obținute de Alexandru Bulat din prelucrarea artistică a coarnelor de bovine, sunt o exprimare a sufletului care ne bucură de frumosul din jur și înseamnă armonie, simetrie, frumusețe”, au menţionat vizitatori ai expoziţiei.

Expoziția va fi deschisă la Muzeul de Istorie și Etnografie din orașul Leova până la sfârșitul verii.

Lucrările lui Alexandru Bulat au fost expuse în cadrul mai multor expoziții naționale, precum și internaționale, în România, Kazahstan, Federația Rusă și Ucraina.

Foto: Consiliul raional Cimişlia

img22003542

img22003542

img22003542

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!