ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Clubul Atletico Madrid a anunţat plecarea lui Luis Suarez

13:22 | 16.05.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. Clubul Atletico Madrid a anunţat ieri, înainte de startul meciului cu FC Sevilla (1-1), că acesta va fi ultimul joc al atacantului uruguayan Luis Suarez în culorile echipei madrilene, transmite MOLDPRES cu referire la presa sportivă internaţională.

"La finalul meciului, arena Wanda Metropolitano îi va aduce un omagiu lui Luis Suarez şi lui Hector Herrera, care părăsesc, astăzi, familia", a precizat clubul de la Madrid, într-un mesaj postat pe Twitter.

"La finalul partidei, nu vă părăsiţi locurile, pentru că vom trăi un moment foarte special", le-a cerut gruparea madrilenă fanilor, într-o postare cu hashtagurile #GraciasSuarez şi #GraciasHerrera.

Suarez, 35 de ani, are 82 de meciuri disputate cu Atletico, 34 de goluri, şase pase decisive şi a cucerit un titlu LaLiga.

Atacantul uruguayan, al cărui contract expiră în această vară, nu a dezvăluit încă nimic despre viitorul său.

Foto: sport.ro

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!