ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului s-a întâlnit cu noul Ambasador al Kazahstanului

17:15 | 25.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a discutat cu noul ambasador al Kazahstanului în țara noastră, Almat Aidarbekov, relatează MOLDPRES cu referire la  Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Speakerul a salutat decizia autorităților kazahe de a deschide din acest an o misiune diplomatică permanentă la Chișinău.

„Kazahstan este un partener solid al Republicii Moldova și sperăm să intensificăm relațiile comerciale, inclusiv în domeniul energetic”, a menționat Președintele Parlamentului.

Oficialii au discutat în cadrul întrevederii despre agenda bilaterală, confirmând disponibilitatea de a intensifica dialogul între cele două țări, inclusiv pe linia interparlamentară.

Foto: Parlament

img22003930

img22003930

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!