ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

13:13 | 09.06.2022 Categorie: Comunicate

Au fost premiați câştigătorii celei de a doua ediție a concursului de desen şi pictură ,,Eu știu să folosesc rațional energia”

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. A avut loc premierea câștigătorilor celei de a doua ediție a concursului de desen și pictură „Eu știu să folosesc rațional Energia” organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică în colaborare cu rețeaua de telefonie mobilă Orange.

La evenimentul de premiere a participat directorul AEE, Alexandru Ciudin. După premiere, copiilor li s-a organizat o excursie în cadrul Agenției pentru Eficiență Energetică.

Toți câștigătorii și-au ridicat premiile, după cum urmează:

Categoria de vârstă 6 -10 ani:

· Gîsca Polina

· Popov Margareta

· Reuțchi Alisa

 Categoria de vârstă 11-16 ani:

· Chiciuc Iselin

· Iuceaico Vadim

· Vîntu Vlad

 Amintim, că la II-a ediție a concursului ,,Eu știu să folosesc rațional Energia” au participat peste 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-15 ani din diferite localități: Chișinău, Șoldănești, Drochia, Criuleni, Bălți, Telenești, Ungheni, Ialoveni, Vulcănești, Cahul, Șoldănești, Strășeni, Sângerei, Ștefan Vodă, iar scopul acestuia, a fost de a stimula copiii să-și expună viziunea despre eficiența energetică și sursele de energie regenerabilă și de a promova și valorifica potențialul creativ al copiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!