ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

10:55 | 10.06.2022 Categorie: Comunicate

Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea unui infografic - calendar anual de economisire a energiei 

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea unui infografic– un calendar al activităților de eficiență energetică, ce presupune măsuri specifice și perioada anului cea mai potrivită pentru realizarea lor.

 Curățarea echipamentului frigorific, setarea corectă a temperaturilor în frigider și congelator, înlocuirea becurilor vechi cu cele de tip LED, care consumă de două ori mai puțină energie electrică - sunt câteva din măsurile incluse în acest infografic.

Pentru a accesa infograficul, vedeți linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ETAog6pjElg&ab_channel=AgentiapentruEficientaEnergetica

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!