ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Natalia Gavrilița va participa la Summitul SEECP

12:01 | 10.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Natalia Gavrilița va participa astăzi la Summitul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), desfășurat în Salonic, Grecia. Șefi de stat și de guvern din 13 țări se vor reuni pentru identificarea unor noi modalități de colaborare în sud-estul Europei și a unor soluții viabile pentru depășirea crizelor declanșate la nivel global, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

În cadrul Summitului, șefa Executivului de la Chișinău va aduce în atenția liderilor internaționali provocările cu care se confruntă țara noastră, dar și evoluțiile în realizarea parcursului european al Republicii Moldova.

De asemenea, în marja reuniunii, prim-ministrul va avea întrevederi bilaterale cu omologii săi din Croația și Albania. 

img22004365

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!