ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost scos de pompieri inconștient dintr-o fântână de canalizare

11:21 | 24.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână de canalizare. Bărbatul intrase în gura de canalizare pentru a efectua lucrări de reparație și a leșinat din cauza gazelor toxice, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a fost înregistrat ieri pe str. Albișoara din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:36. Bărbatul, muncitor al unei întreprinderi s-a coborât în gura de canalizare pentru a efectua lucrări de curățare, însă în scurt timp s-a simțit rău. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au stabilit că acesta se află în stare inconștientă. Pompierii au extras bărbatul care a fost preluat de către Serviciul medical și transportat la spitalul municipal Sfânta Treime. Acesta ar fi suportat intoxicație cu gaze toxice.

Conform statisticilor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în de 44 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!