ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea postului de trecere Sculeni a fost sistată din cauza unei deficiențe tehnice

12:06 | 01.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Activitatea Postului de Trecere a Frontierei (PTF) Sculeni a fost sistată temporar din cauza unei deficiențe tehnice a sistemului informațional din România, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Poliției de Frontieră, sistemul informațional din România nu este funcțional, de aceea nu poate fi autorizată trecerea frontierei. Astfel, accesul mijloacelor de transport pe teritoriul postului este interzis până la remedierea situaţiei.

În prezent, până la intrarea în punctului de trecere Sculeni sunt circa 15 autovehicule, șoferii cărora au fost informați despre problema apărută.

Până la remedierea situației, Poliția de Frontieră îndeamnă călătorii să opteze pentru punctele de trecere aflate în apropiere: PTF Leușeni sau PTF Costești.

Foto: Poliția de Frontieră

img22004917

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!