ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei persoane sunt cercetate într-un dosar de organizare a migrației ilegale

13:30 | 11.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Trei persoane sunt cercetate într-un dosar de organizare a migrației ilegale, prin falsificarea cărților de identitate române și bulgăre, transmite MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, doi dintre bărbați se ocupau de transportarea pasagerilor pe ruta R. Moldova-Germania și duceau clandestin acte de identitate falsificate. Cea de-a treia persoană se ocupa cu realizarea comenzii la un preț de 300 euro per act.

În urma descinderilor efectuate la domiciliile și în automobilele celor trei suspecți, oamenii legii au depistat mai multe acte falsificate. Totodată, procurorii au solicitat în instanța de judecată aplicarea arestului în privința a două persoane. Magistrații au dispus plasarea în arest la domiciliu a unei persoane, iar cea de-a doua se află sub control judiciar. În privința celui de-al treilea bărbat, au fost dispuse măsuri pentru stabilirea locului aflării acestuia. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!