ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu președintele Adunării Populare a Găgăuziei

13:08 | 13.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Dmitri Constantinov, președintele Adunării Populare a UTA Gagauz-Yeri. Au fost abordate subiecte ce țin de situația socio-economică din țară și relațiile Autonomiei cu autoritățile centrale, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a vorbit despre necesitatea consolidării eforturilor pentru a asigura pacea și buna înțelegere în societate, dar și pentru a ajuta cetățenii să treacă peste crizele provocate de războiul din Ucraina. „Avem obiective comune - bunăstarea țării și siguranța cetățenilor, locuri de muncă pentru tineri și condiții mai bune de trai - și asta ne poate face mai uniți și mai puternici în fața tuturor provocărilor”, a spus Președintele Maia Sandu.

Discuția s-a axat, de asemenea, pe subiectul integrării europene a Republicii Moldova și pe acțiunile ce trebuie întreprinse pentru a asigura o mai bună informare a oamenilor despre procesul de integrare și despre beneficiile lui.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!