ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul ”Cutia neagră”

16:12 | 25.07.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”Cutia Neagră”, după un scenariu de film semnat de autorii italieni Philippe Bologna și Paolo Costella, în regia Danielei Burlaca, va avea loc marți, 26 iulie, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, „Cutia Neagră” este un spectacol autentic despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane, care provoacă discuții controversate, demască spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. 

Joi, 28 iulie, la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca. Solicitată de agenție, regizoarea a menționat că „ZACS” este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. „ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne. 21 de caractere într-un delir nupțial. În ce măsură se întâmplă acest lucru, vă lăsăm să descoperiți singuri într-un spectacol care propune o viziune regizorală surprinzătoare”, a precizat Daniela Burlaca. În spectacol sunt antrenați actorii Cristina Trînbaci, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Viorel Cozma, Iurie Gologan, Milissa – Alexandrina Gologan și Ilie Ștefanesa.

Miercuri, 27 iulie, la ora 19.00, în Parcul ”La izvor” din capitală, va avea loc un concert susținut de Vali Boghean Band. ”Doar unindu-ne forțele vom putea clădi ceva durabil. De la ideea asta am pornit atunci când am hotărât să mișcăm Locomotiva Culturală. Vrem să unim generații și viziuni într-o direcție comună. O comunitate se poate închega cu un scop comun și scopul nostru este să vă transmitem încredere, dragoste și pace. Potolește-ți setea cu ceva special, la #izvordepoezie”, se menționează în comunicatul de presă al formației.

img22005544

img22005544

img22005544

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!