ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansat concursul Premiul Național pentru vârstnici

16:10 | 27.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat astăzi concursul Premiul Național pentru vârstnici, cu genericul „Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2022, transmite MOLDPRES.

Potrivit ministerului, la concurs pot participa vârstnicii ce au împlinit 60 de ani și mai mult, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport și tehnologii informaționale.

Persoanele pot expedia dosarele până la data de 1 septembrie. Comisia de examinare va analiza setul de documente şi va nominaliza premianţii, până pe 9 septembrie.

Dosarul trebuie să conțină: Curriculum Vitae, materialele ce demonstrează performanțele în domeniile specificate, scrisoare de recomandare, un video de maximum un minut despre performanţele candidatului, precum și alte acte confirmative.

Concursul Premiul Național pentru vârstnici este instituit de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Câștigătorilor li se vor înmâna diplome şi un premiu bănesc.

Foto: MMPS

img22005613

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!