ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ploile abundente au provocat dificultăți pe unele drumuri

17:06 | 18.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Pe parcursul nopții și zilei de 17-18 august, în zonele de nord și centru ale ţării au căzut ploi abundente însoțite de vânt puternic, care au provocat dificultăți în circulația rutieră şi prejudicii neînsemnate pe unele trasee, transmite MOLDPRES cu referire la Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituţiei, au fost executate lucrări de curățare a părții carosabile de nămol și noroi în raioanele Anenii Noi şi Briceni.

În procesul tehnologic au fost antrenate trei utilaje speciale şi patru muncitori rutieri. Alte consecințe provocate de către precipitațiile înregistrate în ultima perioadă nu au fost identificate, rezumă ASD.

Foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!