ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În nordul ţării a fost deschis Expo-târgul universal de vară ”Drochia - de Ziua Ta”

09:47 | 26.08.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Cea de-a cincea ediţie a Expo-târgului universal „Drochia - de Ziua Ta”, organizată de primăria localităţii, în parteneriat cu Filiala Soroca a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, a fost inaugurată ieri în nordul ţării, transmite MOLDPRES.

„În perioada 25-26 august, pe strada pietonală este prezentat un asortiment bogat și variat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile. Atmosfera de sărbătoare şi programul artistic va susţinut de Direcția cultură, turism, tineret și sport a Consiliului raional Drochia”, arată un comunicat al Primăriei Drochia.

Expo-târgul universal „Drochia - de Ziua Ta” are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor și produselor de calitate și competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

În cadrul acestui eveniment participă peste 30 de agenţi economici și meșteri populari din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Comrat, Drochia, Făleşti, Râbnița, Râşcani, Soroca, Ungheni, etc.

Foto: Primăria Drochia

img22006403

img22006403

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!