ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii anunţă pentru această săptămână vreme instabilă

14:55 | 12.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Săptămâna care a început va fi caracterizată de vreme variabilă, cu temperaturi ce se vor schimba de la caniculă până la răcoare, arătând un început de toamnă capricioasă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, marţi, valorile termice pe ţară se vor încadra în limitele de până la 19 grade Celsius, miercuri – până la 25 de grade, însă de joi, 15 septembrie, se încălzește până la 30 de grade de Celsius. La finele săptămânii vom avea temperaturi diurne în jur de 20 de grade Celsius. Noaptea, mercurul termometrelor va ajunge până la 5 grade de căldură.

Perioada de referinţă se arată a fi şi ploioasă. Cele mai multe precipitaţii sunt prognozate pentru centrul şi nordul ţării, însă vreme periodic închisă, cu ploi de scurtă durată sunt posibile şi la sud.

Foto: weheartit.com

img22006825

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!