ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală vor fi desfășurate competiții internaționale la alergări

16:12 | 23.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, în capitală vor fi desfășurate competiții internaționale la alergări în cadrul evenimentului sportiv „Chișinău Big Hearts Marathon", transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, copiii pot participa la competiția „Kids Run Day!", care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie.

Totodată, duminică vor fi organizate cursele de alergări pentru toți cei care practică modul sănătos de viață, pe distanțe de 1,5, 5, 10, 21 și 42 de km.

Participanții la competiții pot ridica pachetele de start sâmbătă, 24 septembrie, între orele 10:00-19:00, din Piața Marii Adunări Naționale. Doritorii trebuie să dețină buletinul de identitate și declarația de participare completată, care poate fi înregistrată la: https://marathon.md/.

Pe durata evenimentului, pe unele sectoare de drum, va fi sistată circulația rutieră, iar transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Foto: primăria capitalei

img22007198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!