ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina și-au reluat activitatea

13:19 | 10.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Update, ora 13.45: punctele de trecere a frontierei și-au reluat activitatea,  anunță Poliția de Frontieră, transmite MOLDPRES.

Patru Puncte de Trecere a Frontierei (PTF) din nordul țării și-au sistat astăzi activitatea.

Potrivit Poliției de Frontieră, este vorba de: PTF Otaci, PTF Unguri, PTF Ocnița și PTF Grimăncăuți. Acestea și-au sistat activitatea întrucât autoritățile ucrainene nu permit intrarea sau ieșirea din Ucraina pe motivul alertelor aeriene.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au solicitat călătorilor să prezinte înțelegere și calm față de situația creată, iar în măsura posibilităților să amâne deplasările spre Ucraina.

În această dimineață, Rusia a lansat rachete în orașele Kiev, Lviv, Mikolaiv, Zaporijjia, Ternopil, Jitomir, precum și alte localități din Ucraina. În urma exploziilor, au fost înregistrate victime.

img22007587

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!