ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorul General interimar Ion Munteanu a fost prezentat colectivului

15:37 | 12.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Procurorul General interimar Ion Munteanu a fost prezentat astăzi colectivului. Evenimentul a avut loc după ce a fost emis decretul prezidențial de numire a lui Ion Munteanu în funcție, comunică MOLDPRES.

Noul Procuror General interimar a fost prezentat corpului de procurori de către președintele Consiliului Superior al Procurorilor, Angela Motuzoc, la ședință fiind prezenți membrii Consiliului Superior al Procurorilor, precum și procurori din diferite subdiviziuni ale Procuraturii.

La ședința din 11 octombrie, Consiliul Superior al Procurorilor a decis înaintarea candidaturii lui Ion Munteanu, procuror în Procuratura Anticorupție, președintelui Republici Moldova, pentru îndeplinirea funcției de Procuror General interimar. Anterior, interimatul acestei funcții a fost exercitat de Dumitru Robu.

Foto: CSP

img22007669

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!