ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Ialoveni vor beneficia de consultații medicale gratuite

12:26 | 17.10.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 17-21 octombrie, consultații profilactice gratuite populației din raionul Ialoveni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în două localități din raionul Ialoveni: în zilele de 17-19 octombrie în localitatea Costești; pe 20-24 octombrie - în localitatea Răzeni.

Tot în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din localitățile Hădărăuți și Bârnova din raionul Ocnița și celor din localitatea Svetlîi, raionul Comrat.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1562 de persoane, dintre care 889 screening pulmonar și 673 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto: simbol

img22007760

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!