ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Ocniţa a avut loc turneul de judo în memoria antrenorului Victor Slesari

11:27 | 31.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. La Școala Sportivă din Ocnița a fost organizată ieri o nouă ediție a turneului de judo în memoria antrenorului Victor Slesari, transmite MOLDPRES.

La eveniment a participat premiantul de la Mondiale, Denis Vieru. Sportivul i-a încurajat pe copii să practice judo și să obțină rezultate notabile și pe arena internațională.

Câștigători ai ediției din acest an au devenit: Mihaela Gabor (48 kg), Sabina Rudic (52 kg), Tatiana Sava (57 kg), Daria Vlah (63 kg), Carolina Taran (70 kg), Cristina Draghici (+70 kg), Artiom Vexlera (34 kg), Alvian Țurcan (38 kg), Ovidiu Gincescu (42 kg), Iulian Mihai (46 kg), Cristian Ivanov (50 kg), Sergiu Bejenari (55 kg), Ilie Oschin (60 kg), Vladimir Danisca (66 kg), Constantin Evani (73 kg) și Cătălin Pleșca (+73 kg).

Victor Slesari a fost antrenor de judo, care a pus bazele Şcolii Sportive din Ocniţa. El a educat mai multe generaţii de sportivi, printre care şi unii de performanţă cum sunt fraţii Tintiuc. Datorită acestora, împreună cu autorităţile locale, este organizat acest campionat.

Foto: CNOS

img22008193

img22008193

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!