ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat va ajunge pe banca acuzaților pentru contrabandă cu țigări

11:21 | 31.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Un membru al grupului infracțional reținut în cazul contrabandei cu 3,8 milioane de țigarete va ajunge pe banca acuzaților, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), învinuitul este șoferul mijlocului de transport care la controlul vamal nu a declarat lotul de țigarete. Acesta este originar din orașul Vulcănești, are 39 de ani și este cel mai tânăr din cei nouă membri ai grupului infracțional, reținuți în august curent.

Anterior, învinuitul a fost plasat în arest la domiciliu, iar Curtea de Apel Cahul a respins solicitarea procurorilor PCCOCS de plasare a acestuia în arest preventiv.

Urmărirea penală continuă în privința persoanelor identificate, inclusiv în scopul deconspirării altor membri ai grupului infracțional.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!