ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va convoca joi în ședință plenară

17:00 | 02.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Joi va avea loc ședința plenară a Parlamentului. Biroul permanent a completat ordinea de zi a ședinței cu propunerile comisiilor permanente, informează MOLDPRES.

Deputații vor examina, în a doua lectură, modificări la Codul serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, proiectul de lege privind prevenirea pierderii și risipei alimentare și inițiativa legislativă care prevede majorarea burselor pentru sportivii de performanță.

De asemenea, se va discuta despre ratificarea Protocolului de amendare a Acordului dintre părțile Convenției privind cooperarea polițienească în Europa de Sud-Est cu privire la schimbul automatizat de date ADN, date dactiloscopice și date de înregistrare a autovehiculelor. În prima lectură va mai fi dezbătut proiectul de lege privind Programul de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli și modificarea Legii privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!