ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctele de trecere Ocnița-Sokireanî și Mirnoe-Tabaki și-au sistat temporar activitatea

10:15 | 21.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Punctele de trecere a frontierei Ocnița-Sokireanî și Mirnoe-Tabaki și-au sistat temporar activitatea din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, autoritățile din Ucraina au anunțat că întreruperea periodică a energiei electrice are loc din cauza defecțiunilor tehnice înregistrate în urma atacurilor Federației Ruse asupra țării.

Totodată, solicitat de agenție, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a specificat că „din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorității de frontieră a Ucrainei, punctele de trecere Lipcani-Podvirievca și Medveja-Zelionaia activează după un regim special, fiind permisă trecerea frontierei doar cetățenilor ucraineni”.

Autoritatea recomandă călătorilor să opteze pentru alte puncte de trecere din proximitate. 

img22008829

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!