ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Orhei a ajuns la spital după ce locuința sa a luat foc

13:10 | 21.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de astăzi, pompierii au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o locuință cu două nivele din localitatea Morovaia, raionul Orhei. În urma incendiului, proprietarul casei a fost dus la spital cu mai multe arsuri, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:45. Focul a cuprins acoperișul casei, dar și bunurile materiale din interiorul locuinței. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri. Aceștia au evacuat din interiorul casei proprietarul cu diverse arsuri. Ulterior, acesta a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la spitalul raional.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 03:19. În urma acestuia, a fost afectat acoperișul locuinței, dar și mai multe bunuri materiale dintr-o odaie cu suprafața de 15 m2. Totodată, incendiul s-a răspândit asupra garajului din apropiere, iar focul a distrus complet un automobil și parțial un tractor din interiorul garajului. În timpul lichidării incendiului, salvatorii au reușit să preîntâmpine o posibilă deflagrație, evacuând din interiorul locuinței două butelii cu gaz. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Datele IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii au intervenit în 21 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!