ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANSA a organizat o instruire privind cerințele UE la exportul produselor lactate

09:40 | 22.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. „Cerințele Uniunii Europene pentru exportul produselor lactate” este tematica unei instruiri, organizată în perioada 21-22 noiembrie 2022, de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), transmite MOLDPRES.

Scopul acestei instruiri constă în actualizarea și îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul laptelui și produselor lactate, conform rigorilor naționale și internaționale, fapt care va impulsiona accederea pe noi piețe internaționale cu astfel de produse.

Seminarul este  destinat inspectorilor subdiviziunilor teritoriale din domeniul siguranței produselor alimentare. Participanţii vor dezbate aspecte cum ar fi: legislația Uniunii Europene cu privire la siguranța alimentelor; autorizarea fermelor de lapte pentru export în Uniunea Europeană; cerințele de trasabilitate etc.

Evenimentul face parte din agenda Proiectului „Reforma Climatului Investițional în Republica Moldova”, implementat de Corporația Financiară Internațională (IFC), membră a grupului Băncii Mondiale.

Foto: ANSA

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!