ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației georgiene va efectua o vizită la Chișinău

17:34 | 23.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Ministrului Afacerilor Externe al Georgiei, Ilia Darchiashvili, va efectua mâine o vizită în Republica Moldova. Programul de lucru la Chișinău al oficialului georgian va include întrevederi cu președintele Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, premierul Natalia Gavrilița și viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite MOLDPRES.

Discuțiile șefilor celor două diplomații vor viza modalitățile de fortificare a cooperării cu Georgia, agenda de integrare europeană,  implementarea de proiecte bilaterale comune în beneficiul cetățenilor noștri, precum și evoluția situația de securitate din regiune în contextul războiului nejustificat al Federației Ruse împotriva Ucrainei. 

img22008946

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!