ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul ”Bună dimineața, tăticule” revine pe scena Teatrului Național ”Satiricus I. L. Caragiale”

18:29 | 30.11.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta vineri, 2 decembrie, la ora 18.30, spectacolul „Bună dimineața, tăticule!”, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, piesa este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul Național „Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul „Dosarele Siberiei” de regizorul Petru Hadârcă, după memoriile deportaților Ecaterinei Chele, Margaretei Cemârtan-Spânu  și ale lui Ion Moraru.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” va oferi publicului spectacolul ”Tort pentru Napoleon”, anecdotă istorică de Jiri Gubach, în regia lui Dumitru Koev. 

img22009170

img22009170

img22009170

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!