ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste trei mii de avize pentru desfășurarea vânătorii în zona de frontieră au fost eliberate în actualul sezon de vânătoare

10:18 | 28.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Peste trei mii de avize pentru desfășurarea vânătorii în zona de frontieră au fost eliberate în sezonul de vânătoare 2022-2023, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, subdiviziunile tactice au eliberat avize pentru desfășurarea vânătorii la diferite specii de animale și păsări, conform termenilor de vânătoare și a cotelor de recoltare. Totodată, persoanele au fost familiarizate cu condițiile de avizare pentru desfășurarea vânătorii în zona de frontieră, dar și respectarea regulilor de vânătoare pe acest segment.

De asemenea, în urma raziilor și controalelor desfășurate cu scopul de prevenire și combatere a braconajului, polițiștii de frontieră au stabilit șase cazuri de încălcare a regulilor privind desfășurarea vânătorii, fiind documentate 18 persoane.

Sezonul de vânătoare în zona de frontieră a început la data de 21 septembrie 2022 și s-a încheiat pe 15 ianuarie 2023.

Foto: andreigheorghe.ro

img23000681

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!