ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentantul Parlamentului în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI va fi rechemat

14:45 | 01.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Parlamentul va examina un proiect de hotărâre prin care se propune rechemarea lui Ion Lipciu din funcția de reprezentant al legislativului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a statelor membre ale Comunității Statelor Independente, comunică MOLDPRES.

Raportul pentru această inițiativă legislativă a fost aprobat astăzi de membrii Comisiei politică externă și integrare europeană.

Potrivit notei informative prezentate, propunerea a fost făcută în contextul examinării activității reprezentanților permanenți ai Parlamentului Republicii Moldova în organele administrative ale organizațiilor interparlamentare la care legislativul este parte.

Ion Lipciu a fost desemnat reprezentat permanent al Parlamentului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI în anul 2004.

Foto: Parlament

img23000788

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!