ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Irina Gotișan-Sotnic a fost numită în funcția de consilier prezidențial pentru comunicare publică

16:56 | 06.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Șefa statului a semnat astăzi decretul prin care, începând cu data de 7 februarie, Irina Gotișan-Sotnic va exercita funcția de consilier prezidențial pentru comunicare publică și purtător de cuvânt al Președintelui Republicii Moldova, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Irina Gotișan-Sotnic este absolventă a Institutului John McCain (Washington D.C.) și a Școlii de Jurnalism din Moldova. A fost mai mulți ani jurnalistă și corespondentă la Moldova 1 și Radio Europa Liberă (Praga), unde a abordat, în principal, problemele politice, iar ulterior a oferit consultanță în comunicare pentru organizații precum FAO, PNUD și IRI. Irina Gotișan-Sotnic are, de asemenea, experiență în managementului proiectelor media (Internews Moldova, Centrul pentru Jurnalism Independent). De la 1 septembrie 2022, a fost șefa Direcției Informare și Comunicare cu Mass-media a Președinției. 

Foto: Președinție

img23000942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!