ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Veronica Sirețeanu-Vragaleva a fost prezentată echipei de la Ministerul Finanțelor

12:15 | 17.02.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Noul ministru al Finanțelor, Veronica Sirețeanu-Vragaleva, a fost prezentată astăzi de către premierul Dorin Recean echipei de la minister, transmite MOLDPRES.

Premierul și-a exprimat încrederea că echipa ministerului va fi performantă și va aprofunda colaborarea cu toate celelalte instituții, astfel încât să fie promovată o politică bugetar-fiscală eficientă.

„Veronica Sirețeanu-Vragaleva este o persoană cu experiență vastă în domeniu. Sarcinile Ministerului Finanțelor sunt foarte diverse. Îmi doresc împreună să construim servicii publice cât mai aproape de cetățeni. Îi mulțumesc doamnei ministră că a acceptat să vină în această instituție și sunt sigur că va reuși să producă schimbările conform așteptărilor societății”, a punctat Recean.

Totodată, premierul a mulțumit fostului ministru Dumitru Budianschi pentru munca depusă în cele 18 luni cât s-a aflat la conducerea ministerului.

Veronica Sirețeanu-Vragaleva este doctor în științe economice. Aceasta a activat anterior la Serviciul Fiscal de Stat și a fost viceministru al finanțelor în perioada 2016 – 2017 și secretar de stat la același minister din 2017 până în 2019. 

Foto: facebook.com

img23001285

img23001285

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!