ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a efectuat o vizită în raionul Telenești

13:30 | 18.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a efectuat ieri o vizită de lucru în raionul Telenești. Șeful Legislativului s-a întâlnit cu localnicii din orașul Telenești și din satele Mândrești și Țânțăreni, cu care a vorbit despre pensii, locuri de muncă, reforma justiției, dar și ultimele evenimente politice din țară, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Igor Grosu a menționat că Parlamentul are o agendă ambițioasă pentru anul 2023. „Vom continua eforturile pentru a asigura ca nimeni să nu fie mai presus de lege. Și în pofida rezistenței fără precedent din partea corupților din sistemul de justiție, nu vom ceda și vom duce la capăt toate angajamentele pe care ni le-am asumat”, a subliniat președintele Legislativului.

În discuțiile cu localnicii, Igor Grosu a dat asigurări că Parlamentul împreună cu Guvernul vor munci pentru a fi asigurate condiții bune de dezvoltare a afacerilor în regiuni și la nivel local, pentru a da șansa comunităților să-și crească bunăstarea și să prospere. În context, președintele Legislativului le-a vorbit oamenilor despre prioritățile Guvernului Recean: creșterea disciplinei în instituțiile de stat, impulsionarea economiei, întărirea securității țării și păstrarea păcii. „Chiar dacă crizele continuă, noi trebuie să continuăm reformele pentru a oferi oamenilor siguranță, dezvoltare și viitor”, a mai spus președintele Parlamentului.

Foto: Parlament

img23001321

img23001321

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!